RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi probleme la lucrările de la Parcul Municipal. Termenul de recepție s-a amânat din nou cu o lună de zile!

Finalizarea lucrările de implementare a proiectului privind reamenajarea parcului municipal este din nou amânată. Dacă până acum presupusele bombe din cel de-al doilea război mondial, capacitatea de lucru scăzută a constructorului și vremea rea au fost motive pentru întârzierea acestor lucrări, acum a mai apărut unul: procurarea unor materiale de construcții va amâna finalizarea acestor lucrări până la finalul lunii septembrie.

 

Este vorba despre o comandă de granit care ar trebui să ajungă la constructor pe 15 septembrie. Acest material va fi folosit conform viceprimarului Vasile Axinte pentru pavajul scărilor din parc.

  

”Termenul normal este cel până la sfârșitul lui august, însă mai rămâne o problemă nerezolvată, cea a granitului. Termenul de livrare a acestui material este 15 septembrie. Granitul este necesar pentru îmbrăcarea scărilor care sunt în parc. În aceste condiții cred că termenul de recepție al lucrărilor se va prelungi undeva la sfârșitul lunii septembrie” ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pintilie după întâlnirile cu angajații Primăriei: „A fost un demers de a acumula informații”

Răzvan Grecu

Taranii nici nu vor sa auda de impozit pe animale sau pamant: “Sa vina la noi sa incerce sa ia banii”

Redacția

Pășcănenii ce nu au semnat cu ApaVital sunt scutiți prin lege de la plata serviciilor furnizate fără contract!

Răzvan Grecu
Încarcă...