NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Noi posturi scoase la concurs la Primăria Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos face noi angajări. Instituția organizează concurs pentru ocuparea a două posturi.

 

Conform anunțului publicat pe site-ul Primăriei, se caută inspector clasa I, grad profesional asistent pentru Compartimentul de Stare Civilă, care să aibă studii superioare finalizate cu diplomă de licență în profilul științe juridice, științe adminstrative, informatică sau științe economice, dar și vechime de minim un an.

Celălalt post este de referent clasa III, grad profesional asistent pentru Compartimentul Evidența Persoanelor, iar candidații trebuie să aibă studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechime de minim 6 luni.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 25 septembrie, la ora 10:00. În maxim 5 zile lucrătoare de la susținerea primei probe, cei admiși se vor prezenta la interviu.

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 11 septembrie, la secretariatul comisiei de concurs. Pe lângă formularul de înscriere, dosarul trebuie să conțină copii ale actelor de identitate, ale studiilor absolvite, cazier judiciar, adeverință care să ateste starea de sănătate a candidatului și declarație pe propria răspundere care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică.

Alte informații suplimentare pot fi obținute la sediul Primăriei Târgu Frumos sau pe site-ul www.primariatargufrumos.ro

Advertisements

Related posts

Licitație pentru servicii de catering la creșa din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Bărbat din Târgu Frumos mort din cauza hipotermiei

Oana Cordoneanu

Târgu Frumos: Aurel Moldoveanu într-un spectacol dedicat femeilor

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site