NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Lista locurilor de muncă la Pașcani. Vezi cine angajează

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a făcut publică lista cu locurile de muncă vacante în municipiu, în perioada 04.03.2015-11.03.2015.

 

Astfel, sunt puse la dispoziția celor interesați, un număr de aproximativ 113  locuri de muncă, dintre care  23 se adresează persoanelor cu studii superioare sau de specialitate.  Domeniile vizate sunt inginer textile,  economist, laborant,  inginer proiectant, inginer constructor, asistent manager, jurist, tehnician sau inspector ISCIR.

În servicii se înregistrează 10 locuri de muncă vacante iar în confecții 34. Cele mai multe oferte sunt în industrie.

 {module Afis – Vali Craciunescu}

În municipiul Pașcani, la sfârșitul lunii februarie, se înregistrau 690 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 297 sunt femei. În ceea ce privește regimul de îndemnizație, 352 de persoane beneficiază de indemnizație de șomaj iar 338 sunt șomeri neindemnizați. Ponderea acestora în populația stabilă este de 2,42%, în creștere față de 2,21%, cât se înregistra la finele anului trecut.

VEZI AICI LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Atenţie cui deschideţi uşa! Persoane necunoscute vă pot face probleme. A pățit-o și un reprezentant al societății civile

Ema Roman

Anunţaţi vânzarea maşinii, ca să nu vă treziţi cu amenzi

Oana Cordoneanu

Atenție cum circulați prin Blăgești!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site