NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ninge în majoritatea județelor Moldovei. Cum se circulă pe drumurile naționale

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară fără probleme cauzate de starea vremii sau a carosabilului, cu ninsori în majoritatea județelor (Bacău, Vaslui, Botoșani, Suceava, Iași și Neamț). Carosabilul este predominant umed, cu zăpadă frământată (tratată cu antiderapant), în strat de 0-2 cm, la o temperatură a aerului în regiune cuprinsă în intervalul -9°C (Botoșani) și -5°C (Bacău, Focșani).

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 127 autoutilaje și s-au răspândit 630,3 tone material antiderapant. La acest moment, sunt în acțiune peste 140 de autoutilaje.

Imagini de pe DN 24, zona Bucium, Iași-Vaslui:

În continuare, meteorologii anunță ninsori și vreme geroasă în special pe timpul nopții și al dimineții, până miercuri, 20 ianuarie. Recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență, cu adaptarea vitezei la condițiile de drum și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă.

  

INFO&VIDEO: Facebook (DRDP Iași)

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Primarii din judeţ se tem să nu se trezească cu popriri pe conturi

Redacția

Primarul vrea să dea hidrofoarele la ApaVital. Operatorul nu a plătit niciun leu timp de 3 ani jumătate către RAGCL pentru folosirea lor. Acum vrea 10.000 de lei pe lună! Prest Serv Apa a plătit pentru trei ani 900.000 de lei către regie!

Răzvan Grecu

Pășcănenii cer administrației locale, extinderi de gaz și electricitate

Ema Roman
Încarcă...