NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicuşor Dan: Nu am vrut să intru într-o polemică cu premierul. Am şi eu critici, vreau să le fac în cadru intern

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, spune că nu doreşte să răspundă afirmaţiei premierului care a cerut “mai mult implicare” din partea Municipalității cu privire la creşterea numărul de paturi la Terapie Intensivă în spitalele aflate în subordinea PMB, el susţinând că criticile pe care le are nu le face în public şi că nu vrea să intre în polemici cu cei care îl susţin. Edilul a ţinut să sublinieze însă că autoritatea locală a implementat ceea ce a decis CNSU şi că s-a implicat în gestionarea pandemiei, atât cât a avut atribuţii.

  • “Nu am vrut să intru într-o polemică cu prim-ministrul, cum de fapt am evitat toate aceste luni de mandat să intru într-o polemică cu coaliţia care mă susţine la Primăria Capitalei. (…)
  • Toate criticile – am şi eu critici – vreau să le fac în cadru intern.
  • Coordonarea întregii activităţi pe coronavirus revine CNSU, în particular doctorului Arafat, care coordonează CNSU, şi noi am făcut tot ce a ţinut de noi în toate etapele de când am preluat mandatul.
  • Mai mult, am avut şi iniţiative, de exemplu am detaşat la un moment dat 200 de persoane la Arena Naţională, medici de medicină şcolară,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Doi indivizi în arest după ce au bătut un primar din județul Iași

Redacția

Deputatul PSD Elvira Șarapatin a lovit un pieton pe trecere și a părăsit locul accidentului

Redacția

Premierul desemnat Nicolae Ciucă l-a sunat pe Dacian Cioloș. Moșteanu (USR): Ne-a transmis că ne va prezenta programul de guvernare, dar guvernul va fi făcut doar cu UDMR

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site