RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Niciun pas în față! Insulița și luciul de apă din Parcul Peștisorul pline de gunoaie și bălării!

Parcul Peștișorul, locul din Pașcani care ar fi trebuit să devină o zonă de agrement, a rămas și în acest an sufocat de gunoaie și bălării. Nicio măsură din cele promise de autoritățile locale nu a fost pusă în practică.

 

  

Insulița și luciul de apă din Parcul Peștișorul rămân o nucă tare pentru șefii administrației locale. Niciun plan de modernizare a zonei sau un studiu din care să rezulte prioritățile pe termen scurt, cu privire la înfrumusețarea zonei.

Dacă propunerea liberalilor, privind alocarea unei sume de bani pentru întocmirea unui studiu din care să rezulte o soluție pentru reabilitarea zonei, nu a trecut de votul aleșilor locali, nici administrația locală nu a mai definitivat acel studiu de impact pentru același obiectiv.

Practic insulița și luciul de apă sunt în același stadiu, întrucât primarul și echipa sa nu reușesc să identifice măsuri sau soluții în acest sens.

Imaginile filmate astăzi, 8 iulie, arată ca acelea de acum câteva luni de zile. Am încercat încă de săptămâna trecută să aflăm dacă s-a înaintat în ceea ce privește documentația de care vorbea primarul, Dumitru Pantazi, dar purtătorul de cuvânt al Primăriei nu a oferit niciun răspuns.    

Related posts

Primarul dă vina pe viceprimar pentru marșul pubelelor prin oraș! A dat în bâlbâială, când a aflat că pubelele nu se dau la cei care locuiesc la apartamente!

Răzvan Grecu

Accesul în sediul S.P.C.L.E.P Pașcani se face pe baza bonului de ordine

Arteni Denisa Mădălina

Juristul Primăriei izolat acasă după ce a fost confirmat cu COVID 19! Concursurile din Primărie suspendate de ANFP

Răzvan Grecu
Încarcă...