NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

National Geographic Channel va prezenta cazul unei aparitii extraterestre in Romania

Cazul unei aparitii extraterestre in Romania, investigat de National Geographic Channel, va fi difuzat pe postul de televiziune pe 27 decembrie, in cadrul serialului “Extraterestri in Europa”, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

 

Serialul “Extraterestri in Europa” prezinta “o analiza amanuntita asupra aspectelor fascinante si tulburatoare ale acestor intalniri cu inexplicabilul”. Astfel, telespectatorii vor examina rapoartele despre o nava extraterestra in jurul careia este lansata o ancheta judiciara, dar si documentul care sustine ca Mussolini a musamalizat zvonurile despre aparitii OZN in 1936.

Povestile din cadrul documentarului sunt variate si captivante, de la cazul unui tanar pilot portughez, care descrie intalnirea fata in fata cu o farfurie zburatoare la 1524 metri altitudine, pana la cel despre doi soldati din Fortele Aeriene Americane, care au observat o lumina misterioasa in padurea din Suffolk.

Cazul aparitiei extrarerestre in Romania va fi prezentat in episodul intitulat “La nunta in Romania”, care va fi difuzat in premiera la National Geographic Channel pe 27 decembrie, de la ora 21.00.

In acest episod va fi prezentata o serie de evenimente. Astfel, in 10 septembrie 1990, intr-o regiune rurala, in localitatea portugheza Alfena, un grup de copii aflati in drum spre scoala observa un obiect stralucitor, metalic, cu picioare, planand la 50 de metri de la sol.

In perioada 14 – 25 septembrie 1952, NATO mobilizeaza un numar impresionant de forte aeriene si navale in regiunea Atlanticului de Nord, simuland o invazie sovietica a Europei Occidentale, in cadrul unui exercitiu de antrenament numit “Operatiunea Mainbrace”. Numerosi militari care luau parte la acest exercitiu au putut observa mai multe OZN-uri zburand deasupra portavioanelor sau urmarind aparate de zbor care aterizau.

In 2001, o pana de curent arunca satul Nanesti din judetul Vrancea, Romania, in bezna. Cand satenii ies afara sa cerceteze, un OZN rosu apare pe cer si emite perdele rotative de lumina care se rasfrang asupra localitatii. Oamenii merg mai departe incercand sa afle despre ce este vorba, dar sunt intampinati de o aparitie suprareala, care lumineaza cerul noptii… martorii sunt captivati de evenimentele bizare.

Timp de aproape doua ore, aparitia trimite raze ciudate de lumina peste sat pentru ca apoi sa dispara. Pe parcursul urmatoarelor zile, povestea este analizata in presa. Anchetatorii de fenomene OZN romani viziteaza zona cautand martori, se mai spune in comunicatul National Geographic Channel.

sursa mediafax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Elevii merg la şcoală sâmbăta, pentru a recupera zilele libere de 2 şi 3 mai

Redacția

Cea mai bună metodă de impermeabilizare, pentru hidroizolația unei clădiri

Redacția

Pașapoarte mai scumpe. De astăzi, se aplică o taxă de 32 de lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site