RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Musk: Toate companiile de social media din SUA au cooperări cu guvernul american în activitățile de cenzură pe Internet

Toate companiile de social media din SUA au cooperări cu guvernul american în activitățile de cenzură pe Internet, a declarat Elon Musk, directorul executiv al Twitter. 

Potrivit Fox Business News, oficialii FBI și ai CIA au avut reuniuni în mod regulat cu managementul Twitter.

Ce au cerut agenții FBI și CIA

Agenții FBI și CIA au cerut Twitter să blocheze un mare număr de „conturi problematice”. În același timp, administrația SUA a „ținut legătura” cu aproape toate companiile importante de tehnologie, cum ar fi Facebook și Microsoft.

  

Zelenski: Timp de 10 luni am ajutat pe toată lumea, am ajutat Occidentul „să se regăsească”. Ucraina a devenit un lider mondial

30 Dec, 13:38 | Știri externe

S-a deschis primul magazin legal de canabis din New York. Cine a fost văzut la inaugurare | VIDEO

30 Dec, 08:56 | Știri externe

Ipoteză incendiară legată de dispariția Mădălinei Cojocari, fetița căutată de FBI în America: „Ea credea tot timpul că cineva o urmăreşte”

Elon Musk a mai declarat că guvernul de la Washington oferă uneori instrucțiuni clare privind cenzura online, Google lansând frecvent linkuri URL „dispar” din rezultatele căutărilor.

Site-ul independent de investigație Intercept din SUA a dezvăluit că agențiile subordonate Departamentului american al Apărării au intervenit în influențarea opiniei publice din Orientul Mijlociu, prin manipularea subiectelor, propagandă înșelătoare și alte mijloace, pe Twitter, promovând informații favorabile SUA și aliaților.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sacrificii umane în India. Două femeie au fost ucise. Victimele au fost decapitate, iar cadavrele au fost tăiate în bucăţi.

Redacția

Milioane de oameni din Venezuela, într-o situație dramatică: Pensia și salariul minim, insuficiente pentru a cumpăra un kilogram de carne

Redacția

Italia: Certificatul verde devine obligatoriu în mijloacele de transport, hoteluri și în sălile de sport

Redacția
Încarcă...