NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Muraru, despre eliminarea vizelor pentru SUA: Românii ar putea să sprijine includerea în program

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a declarat, joi, că românii stabiliţi în Statele Unite au sprijinit integrarea României în NATO prin trimiterea de scrisori către Congresul american, arătând că acest lucru ar putea să funcţioneze şi în cazul programului Visa Waiver.

Andrei Muraru - propunere ambasador SUA / 14 apr 2021 / FOTO Inquam Photos / George Călin

Românii ar putea sprijini includerea în programul Visa Waiver FOTO Inquam Photos

Advertisements

“Credem că Visa Waiver este un moment în care (românii din SUA – n.r.) s-ar putea aduna. Ştim cu toţii că momentul care i-a făcut pe românii americani să se adune în jurul unui obiectiv a fost la sfârşitul anilor ’90, la începutul anilor 2000 pentru integrarea în NATO şi vă dau un singur exemplu: au trimis peste 160.000 de scrisori Congresului american, prin care le-au spus congresmanilor de ce este important ca România să fie parte în NATO şi cât de util ar fi acest lucru. Credem că ar putea să funcţioneze acest lucru cu noile tehnologii – sigur că nu mai trimiţi astăzi scrisori, trimiţi e-mail-uri sau ai altfel de iniţiative, dar credem că putem face acest lucru”, a spus Muraru după întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu comunitatea de români de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO Mii de maghiari au protestat la Budapesta în fața Ambasadei Rusiei împotriva Kremlinului și lui Viktor Orban / Premierul Orban a criticat în premieră invadarea Ucrainei

Redacția

Digi24: Un bărbat care a luat permisul de conducere marți a rămas fără el miercuri

Redacția

Ciucă l-a primit la Palatul Victoria pe ambasadorul Japoniei în România, Hiroshi Ueda. Ce teme au fost discutate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site