NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Muniție găsită în apropiere de Pașcani

Mai multe proiectile explozive au fost scoase la suprafață în localități din apropiere de Pașcani  în urma lucrărilor agricole de toamnă.Cetățenii sunt atenționati că orice element de muniție găsit, să fie predat autorităților competente pentru evitarea situațiilor neplăcute.Tăierea , demontarea sau distrugerea unui astfel de obiect este strict interzisă.

 

 Joi, 8 noiembrie, ora 08:05, echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi a ridicat de pe un teren viran din satul Vascani, comuna Ruginoasa un proiectil exploziv calibru 76 mm.Tot în aceași zi ora 11:05, echipa pirotehnică a ridicat din satul Boureni, comuna Moţca un proiectil exploziv calibru 105 mm. Joi, 8 noiembrie ora 12:55, au ridicat de pe un teren viran din satul Movileni, comuna Heleşteni  un proiectil exploziv calibru 105 mm.

  

ISU IAȘI

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Vouchere din „Rabla pentru Electrocasnice”, vândute pe site-uri de mica publicitate. Director AFM: E ilegal, dar noi nu putem sancționa

Redacția

APRILIE: Luna dansului și a muzicii la Iași

Răzvan Grecu

Spectacol la Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși susținut de: Cristinel Iordăchioaia și Adriana Apostol, Constantin Bahrin, Ion Paladi, Aurel Moldoveanu, Rolla Sparks și Xonia (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site