NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administraţia locală demarează achiziţia de semafoare în trei intersecţii şi staţii de autobuz pentru suburbii

Spre final de an, administraţia locală face demersurile pentru două investiţii aşteptate. Este vorba despre lucrări de semaforizare a trei intersecţii din oraş, dar şi achiziţia a 20 de staţii de autobuz, dintre care jumătate cu panou info. Anunţurile de achiziţii au fost publicate pe siteul Primăriei Paşcani.

Prima intersecție ce va fi semaforizată este cea de la Spitalul Municipal.  Celelalte două intersecții semaforizate sunt la intersecția străzilor Ceferiștilor cu Gării și Grădiniței cu Moldovei, la Constructorul.

Tot în această perioadă, municipalitatea achiziţionează 20 de staţii de autobuz pentru traseele către Lunca, Blăgeşti, Gîşteşti, Boşteni şi Sodomeni. Conducerea RAGCL care administrează serviciul de transport a solicitat Primăriei, încă din vară, să ia măsuri pentru a crea cetăţenilor condiţii în timpul în care aşteaptă autobuzul.

Pentru lucrările de semaforizare, administraţia locală este dispusă să ofere până la 401.594,56  lei fără TVA, iar pentru staţiile de autobuz – 130.900,00  lei fără TVA.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 04.12.2017

Advertisements

Related posts

Important! 21 martie, ziua în care prefectul va susține audiențe la Pașcani

Marius Parteni

Fiscul cheamă fermierii să le explice cum se aplică impozitul agricol

Redacția

Propunerea unui păşcănean pentru edilii locali: Iarmaroc pe locul fostei balastiere de la Blăgeşti

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site