NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Mobilitate în Olanda a profesorilor de la Miron Costin, în cadrul proiectului Erasmus + KA 1 – Stop Bullying. Make a difference

În perioada 18- 24 noiembrie 2019 o echipă de patru cadre didactice de la Liceul Teoretic Miron Costin, Pașcani a participat la cursul ”21st Century Classroom – Inclusion and Productive Learning Environment: Special Education, Early School Dropout Prevention, Effective Anti-Bullying and Peer-on-Peer Abuse Prevention Strategies in Schools”, în cadrul proiectului Erasmus +KA 1 Stop Bullying. Make a difference, nr. ref.: 2019-1-RO01-KA101-061986 desfășurat în Olanda, Rotterdam.

Cursul le-a oferit profesorilor șansa de a compara sistemul de învățământ olandez cu cel românesc, dar mai ales posibilitatea de a descoperi noi metode și strategii în lupta contra absenteismului, a fenomenului de bullying și alte tipuri de violență școlară, precum și tehnici moderne de incluziune a elevilor cu risc crescut de abandon școlar. Cursul a inclus și vizitarea școlii Design College, Orthopedagogisch en didactisch centrum Rotterdam Noord școală care aplică strategii moderne de incluziune a elevilor cu comportament de risc.

Proiectul Erasmus+ de mobilitate în domeniul educației școlare Stop Bullying. Make a difference își propune îmbunătăţirea, completarea profilului profesional al cadrelor didactice cu noi competenţe şi abilităţi din domeniul managementului conflictului și combaterii fenomenului de bullying și violenței școlare.

  
Advertisements

Related posts

• Audienţă la Paşcani susţinută de domnul prefect ROMEO OLTEANU

Redacția

Deputat PSD Vasile Toma: Legea majorării pensiilor românilor- un obiectiv de interes național și strategic ce are nevoie să fie îndeplinit imediat- Scrisoare deschisă către președintele Iohannis

Redacția

Senatorul Florin Constantinescu este interesat de deblocarea situaţiei de la „Complexul Hidroenergetic Lunca Paşcani”

Redacția
Încarcă...