RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Mobilitate etwinning in Polonia pentru Elevii de la Miron Costin

Proiectul eTwinning Forest Breathes, nature speaks a fost iniţiat de Liceul teoretic Miron Costin şi de Srednja škola Dragačevo. După aprobarea proiectului, şcolilor fondatoare li s-au alăturat alte şcoli din Turcia, Georgia, Grecia, Polonia, România, Serbia. 

După obţinerea Certificatului Naţional de Calitate, echipa de implementare a proiectului Forest Breathes, nature speaks a participat la concursul din cadrul iniţiativei Move2Learn, Learn2Move. Selecția câştigătorilor a fost efectuată de către Comisia Europeană, cu ajutorul Birourilor Naționale de Asistență.

  

 În urma evaluării, echipa de implementare a proiectului Forest Breathes, nature speaks a Liceului Miron Costin a fost declarată câştigătoare.   Echipa câştigătoare a şcolii noastre ce beneficiază de iniţiativa Move2Learn, Learn2Move este formată din 13 elevi de liceu (o condiţie obligatorie de participare a fost vârsta minimă de 16 ani). Deplasarea se va făce în Polonia la Zespół Szkół w Zaborze  şi se va realiza cu mijloace de călătorie alese astfel încât să se respecte caracterul durabil al deplasării (doar mijloace de transport public). 

 Mobilitatea la partenerul polonez din cadrul proiectului este programată în timpul vacanţei de Paște 2018. Participanţii vor călători în grup, echipa fiind însoţită de patru profesori ai liceului nostru (Coşniţă Emilia-Felicia, Baciu Simona-Elena, Loghin Alina-Elena, Albu Emilia-Maria). Biletele de călătorie ale câștigătorilor au fost rezervate și achiziționate de către un contractant al Comisiei.

 

Related posts

Să păstrăm tinerii în şcoli, acolo unde le este locul pentru educație și formare

Redacția

Elev de la Colegiul ”Unirea” premiat în cadrul unui concurs despre colonizarea planetei Marte

Redacția

Protest al părinților chiar în prima zi a anului școlar. Ce nemulțumiri au aceștia

Redacția
Încarcă...