RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministerul Dezvoltării și MIPE, reorganizate. Ce modificări au fost aduse celor două instituții

Reorganizările de la nivelul MIPE și de la Ministerul Dezvoltării au fost publicate în Monitorul Oficial. MIPE primește noi direcții, precum și suplimentarea posturilor cu un număr dublu față de cele preluate de la Dezvoltare.

Marcel Boloș și Cseke Attila, șefii de la MIPE și Dezvoltare FOTO Mediafax/Colaj Adevărul

Marcel Boloș și Cseke Attila, șefii de la MIPE și Dezvoltare FOTO Mediafax/Colaj Adevărul

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Marcel Boloş (PNL), a preluat mai multe direcţii din cadrul Ministerului Dezvoltării. Mai precis, structura şi personalul încadrat la Direcţia Generală Programe Europene Capacitate Administrativă şi la Direcţia Generală Program Operaţional Regional.

  

Numărul posturilor aferente acestor programe, când se aflau la Ministerul Dezvoltării, era de 205. Așadar, acestea ar fi trebuit să fie și la cealaltă instituție după transfer. Însă, în urma reorganizării, MIPE și-a mărit numărul de posturi de la 1.943 la 2.343 de posturi. Prin urmare, e vorba de 400 de posturi.

MIPE are în prezent și un număr consistent de demnitari. Potrivit HG-ului de organizare și funcționare, în organigramă sunt prinși opt secretari de stat și doi subsecretari. Dintre toate aceste funcții, doar una este vacantă, de secretar de stat. Un secretar de stat are o leafă lunară brută de 16.640 de lei.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Brazilia: Noul preşedinte Lula da Silva a depus jurământul şi a promis să „reconstruiască ţara” după Bolsonaro

Redacția

Premierul Ciucă: Vom aproba astăzi suspendarea plății ratelor bancare pentru 9 luni / Care sunt condițiile pentru persoane fizice și firme

Redacția

Zilnic un bancomat e aruncat în aer, în Germania. Tot mai mulți spărgători vin din alte țări

Redacția
Încarcă...