RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mesajul premierului Ciucă de Crăciun: Să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor din jur este poate cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi, prin responsabilitatea cu care vom înţelege să petrecem aceste sărbători

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, vineri, mesajul cu ocazia Sărbătorii Crăciunului, în care îndeamnă să ne gândim că sănătatea noastră şi a celor din jur este poate cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalţi, prin responsabilitatea cu care vom înţelege să petrecem aceste sărbători, respectând măsurile de prevenire a noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ţinut departe de cei dragi, relatează News.ro.

”Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creştină a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni şi că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia şi cu toţi cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simţim împliniţi sufleteşte şi ne dorim să-i ştim mereu sănătoşi şi în siguranţă”, spune premierul.

Nicolae Ciucă arată că ”ne bucurăm de frumoasele noastre tradiţii de Crăciun şi ne simţim mai aproape decât oricând de învăţăturile creştine despre grija faţă de aproapele nostru. Este minunat să dăruim – un gest care înnobilează mai ales atunci când gândurile bune şi generozitatea se îndreaptă către oamenii apăsaţi de neajunsuri, cu care viaţa a fost mai puţin darnică”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Întâlnire Burduja-Macron la COP-28. Ce discuții au fost purtate cu reprezentanți ai unor state-cheie

Redacția

Digi24: Șeful Brigăzii Antitero din SRI: Întrebarea este când se va întâmpla un atentat, nu dacă se va întâmpla

Redacția

Prăbușire în clasamentul WTA pentru trei campioane – Naomi Osaka, Sofia Kenin și Serena Williams

Redacția
Încarcă...