RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Mesaj dureros al profesorului Vicovanu, după ultima competiție la care a participat:” Ce interese sunt de nu se dorește performanța în atletism?”

Atleții clubului CSM Pașcani au obținut weekendul trecut noi rezultate remarcabile. Din nefericire cel care îi pregătește trage un semnal de alarmă dureros. Sportivii abia au avut unde să se pregătească pentru competiție, iar clubul de care aparțin asigură o minimă finanțare.

 

  

 Într-un e-mail transmis redacției, profesorul Mihai Vicovanu, cel care împreună cu atleții pășcăneni a realizat performanțe importante, vorbește despre greutățile întâmpinate de sportivi.

 

”Se pare că au fost ultimele întreceri la care participă pășcănenii. CSM nu prea dorește să finanțeze performanța, iar conducerea școlii I. Cantacuzino a suspendat antrenamentele în sală de două săptămâni. În ultimii trei ani atletele au adus municipiului 36 de medalii, dintre care 14 de aur, cu titlul de campion al României la Campionatele Naționale de Sală sau aer liber. Ce interese sunt de nu se dorește performanța în atletism? Îmi doresc să nu fie ultimul meu mesaj”, semnează cu durere în suflet profesorul Mihai Vicovanu.

 Ultima competiție la care au participat sportivii de la CSM a fost Cupa “Proatletic” Bucucurești, desfășurată sâmbătă, 3 noiembrie, în complexul Lia Manoliu. Iustina Berbece a obținut două locuri doi: unul la lungime, celălalt la 60 m plat, la care au participat 61 de concurente.

 Aurora Coșeraru a obținut două locuri trei, la 200 m plat și 60 metri garduri, în timp ce Roxana Chiperi a ocupat locurile patru la 60 m plat și locul 6 lungime.   

Related posts

Eliminată în primul meci la Montreal, Simona Halep este încrezătoare într-un parcurs bun la US Open: Sunt mulțumită de evoluția mea

Redacția

Școala ”Iordachi Cantacuzino” a câștigat faza locală a Olimpiadei Sportului Școlar la fotbal gimnaziu. Ocupanții locului al II lea vor contesta câștigătoarea

Răzvan Grecu

Simona Halep a câștigat primul meci al anului, la Melbourne. În turul 2 o va întâlni pe Gabriela Ruse

Redacția
Încarcă...