NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Membră ISIS: Nu aş merge în centrul Londrei în iunie sau iulie

Femeia îşi doreşte să devină kamikaze: „Paradisul are un preţ şi sper că acesta va fi preţul pentru a intra în Paradis”.

 

O teroristă din cadrul reţelei Stat Islamic (ISIS) a anunţat că în această vară vor avea loc atentate la Londra, informează publicaţia Daily Mail. „Sincer, dacă aş fi în locul vostru, nu aş merge în centrul Londrei în iunie. Şi nici în iulie. Nu aş merge deloc acolo, mai ales cu metroul”, a scris pe Twitter Sally Jones, cunoscută sub numele de Doamna Teroare. Femeia, care eşuase în cariera sa de artist rocker-punk, s-a convertit la islam, anunţând că se ascunde în prezent în oraşul irakian Mosul, aflat sub ocuparea Stat Islamic. Ea a mai publicat mesajul „Anglia…boom”, înainte de a i se suspenda contul de reţeaua de socializare.

  

Decizia ei de a părăsi oraşul Raqqa şi de a se îndrepta spre Mosul este motivată de faptul că oraşul sirian ocupat de Stat Islamic este supus unor presiuni din partea forţelor kurde şi guvernamentale, care avansează în teritoriu. Femeia a anunţat pe Twitter că s-a întors în Irak pe perioada verii şi că l-a luat cu ea pe fiul ei. „Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt înapoi în Irak pe perioada unei veri frumoase alături de fiul meu!”, a scris ea.

Soţul extremist al lui Jones, Junaid Hussain, un hacker originar din oraşul britanic Birmingham, a fost ucis de un raid american cu drone în oraţul sirian Raqqa, anul trecut. Femeia a mai menţionat că aşteaptă cu nerăbdare că moară şi i-a ironizat pentru uciderea soţului ei pe cei care au ghidat dronele. „Nu poţi sta acolo cu ceaiul şi brioşele şi ordonând să se efectueze raiduri cu drone asupra fraţilor din Marea Britanie, fară a primi o replică din partea Stat Islamic”, a avertizat ea. Jones a mai cerut femeilor britanice să comită atacuri împotriva civililor în Marea Britanie în timpul Ramadanului. Femeia în vârstă de 47 de ani sugerase iniţial că ar putea deveni un kamikaze. „Ştiu ce fac. Paradisul are un preţ şi sper că acesta va fi preţul pentru a intra în Paradis”, scria ea.

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Programul Târgului Meșterilor Populari de la Ruginoasa

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Pașcani, Lunca, Boșteni și Sodomeni

Răzvan Grecu

Ziua ”Zero discriminare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site