NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie la Digi24 Iași: După ce rezolvăm criza apei, trebuie să ne dăm demisia!

Consilierul liberal Marius Pintilie a fost prezent ieri seară, alături de Ioan Toma, directorul ApaVital, în platoul emisiunii „Vocile Iașiului” pentru a dezbate criza apei de la Pașcani.  

După mai multe schimburi de replici pe tema divergențelor dintre utilizatorii finali și operatorul ieșean, consilierul local a recunoscut că a greșit când a votat delegarea serviciului de apă canal și intrarea în A.R.S.A.C.I.S.

Pintilie a acuzat că la momentul votului nu s-a știut modalitatea de contractare a serviciilor către populație. Mai mult, acesta consideră că întreaga conducere a municipiului trebuie să demisioneze imediat după rezolvarea crizei.

  

„Nu am știut la acel moment cum se vor contracta aceste servicii la Pașcani. Nu s-a luat în discuție așa ceva. Eu îmi asum această greșeală și consider că după rezolvarea acestei crize trebuie să ne dăm cu toții demisia”, a declarat consilierul local, Marius Pintilie.

De altfel, acest lucru a fost acuzat și de către secretarul Mircea Zuzan care a demonstrat cu acte că nici până acum legislativul local nu a avut în dezbatere Regulamentul de funcționare al ApaVital, document în care sunt incluse și condițiile de contractare ale serviciilor.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mâine, furnizarea apei potabile va fi oprită în toată zona deal

Redacția

Circulaţie restricţionată în unele zone din oraş! Se trasează marcaje

Ema Roman

Concurs pentru ocuparea postului de consilier juridic la Primăria Târgu Frumos

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site