RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu, la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington D.C. Cu cine urmeaza să se întâlnească premierul

Marcel Ciolacu și-a început vizita oficială în Statele Unite, unde a vizitat Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington. Premierul a comemorat în cadrul vizitei, victimele genocidului din cel de-al Doilea Război Mondial.

Ciolacu la Muzeul Holocaustului din Washington D.C. Foto Facebook

Ciolacu la Muzeul Holocaustului din Washington D.C. Foto Facebook

Premierul Ciolacu a vizitat Muzeul Memorial al Holocaustului, împreună cu membrii delegației sale oficiale, dar și alături de ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, şi ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, conform AGERPRES.

  

În cadrul vizitei, premierul a încheiat turul muzeului în Sala Amintirii, unde a aprins o candelă alături de delegația oficială a României. Ulterior, prim-ministrul a semnat în cartea de onoare a Muzeului. Ghidul delegaţiei în muzeul memorial a fost directoarea instituţiei, Sara Bloomfield.

Bloomfield i-a transmsis premierului că România este considerată un lider în ceea ce privește amintirea istoriei Holocaustului. Conform delegatului, muzeul prezintă „rolul SUA în lume și despre toți oamenii cărora le pasă de viitorul libertății și demnității umane”.

Despre turneul lui Ciolacu în SUA

Duminică seara, şeful Executivului se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din zona Washington. Ulterior, va participa la ceremonia oficială de depunere a unei coroane de flori la Cimitirul Eroilor Arlington din Washington.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Mai multe persoane ar fi încasat cu acte false indemnizația destinată angajaților implicați în lupta anti-COVID

Redacția

Iohannis se implică în campania internă din PNL: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă. Cine mai înţelege reacţiile lui Ludovic”

Redacția

Dan Motreanu, întrebat dacă Florin Cîţu este vinovat pentru ce se întâmplă în partid: Da, în acest moment este vinovat

Redacția
Încarcă...