NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Managerul unei mari companii din Pașcani se vede nevoit să reducă din salarii dacă va trebui să achite către ApaVital factura de 28.000 de lei pentru apa meteorică.”Vom fi nevoiţi să tăiem două sau trei bonuri de masă angajaţilor”

Operatorul de apă ieşean pune în dificultate mediul de afaceri din Paşcani. Peste noapte afaceriștii pășcăneni s-au trezit cu facturi imense emise de către ApaVital pentru canalizarea apei de ploaie. Dacă micii afacerişti au resimţit primii șocul, fiind puşi în situaţia de a plăti pentru apa de ploaie între 100 de lei şi 1.000 de lei pentru lunile iulie şi august, marile companii s-au trezit că trebuie să plătească sume uriaşe.

 

 

  

Astfel, companiile Siretul SA şi TeRox Prod au primit două facturi în valoare de 40.000 de lei, respectiv 28.000 de lei pentru canalizarea apei de ploaie. Managerii societăţilor s-au declarat extrem de supăraţi pe acestă situaţie intenţionând să conteste în justiţie facturile emise de compania ieşeană.

 

“Sunt foarte nemulţumită de aceste facturi. Nu voi plăti aceste facturi, le voi contesta în justiţie”, a declarat Doina Cepalis, managerul TeRox Prod.

 

Acelaşi manager a explicat că dacă va fi nevoită să le plătească va trebui să reducă din cheltuieli pentru a menţine produsele societăţii la aceleaşi preţuri competitive. Din păcate cei afectaţi vor fi angajaţii societăţii cărora li se vor diminua drepturile salariale.

 

“Noi avem un buget fix. Nu avem de unde să plătim aceste sume. Vom fi nevoiţi să tăiem două sau trei bonuri de masă angajaţilor, care sunt în număr de 1.000 şi să le spun că s-au dus în conturile ApaVital. Nu ştiu cine sunt cei de la ApaVital, şi nici cine i-a adus în oraş”, a adăugat Doina Cepalis.

 

Menţionăm că atât societatea civilă cât şi mediul de afaceri sunt foarte nemulţumite de delegarea serviciului de apă-canal către compania ApaVital Iaşi.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Şeful Ocolului Silvic Hârlău a primit învoire să iasă din casă pentru câteva ore

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Gării din Pașcani

Redacția

Mobilizare pentru înlăturarea focarului de infecție din spatele blocului P4, din zona Vatra

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site