RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

MAI lansează campania „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”! Românii care au trecut prin boală, rugați să îi salveze pe alții

MAI a lansat recent, la nivel național, campania “Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă” destinată românilor care s-au vindecat de COVID-19 și pot salva alte vieți cu ajutorul sângelui lor.

Ministerul Afacerilor Interne a lasant campania „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă” şi se adresează tuturor celor care au trecut prin boală.

Campanie importantă demarată de MAI

”Ne adresăm vouă, tuturor celor care aţi suferit, aţi luptat şi aţi învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care aţi trecut prin momente cumplite şi aţi simţit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă şi vă rugăm să-i ajutaţi şi pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viaţă”, a transmis, miercuri, Ministerul Afacerilor Interne, la lansarea campaniei „Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă”.

Autorităţile precizează că plasma ar fi de ajutor celor aflaţi în stare gravă.

  

”Vă rugăm din suflet, contactaţi cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină şi donaţi plasmă. O oră din viaţa voastră, poate salva o viaţă”,  mai transmis MAI.

Rugăm share!Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19.Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic.Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.Plasma le-ar fi de mare ajutor și doar voi, cei care v-ați făcut bine, puteți dona.Vă rugăm din suflet, contactați cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină și donați plasmă.O oră din viața voastră, poate salva o viață!Alătură-te campaniei noastre "Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă"!Mai multe informații puteți găsi accesând adresa www.donare-sange.ro.

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 30 septembrie 2020

capital

Related posts

Întindeţi-i Andreei o mână de ajutor! Această elevă a aflat că are un cancer foarte agresiv

Redacția

Județele cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus

Redacția

Îndulcitorii non-calorici: pot fi aceştia consumaţi fără riscuri?

Redacția
Încarcă...