NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Mădălina Bereş – canotoarea de aur din Mogoşeşti a devenit campioană europeană la dublu rame!

Românii vor să spargă seiful cu aur al Scoției! La europenele de canotaj de la Glasgow, prima finala, primul aur! Mădălina Bereș și Denisa Talvescu sunt campioane europene la dublu rame!

 

Mădălina este din comuna Mogoşeşti Siret și încă de când era junioară a făcut prefromanță la competițiile internaționale.

  

A început canotajul în clasa a VII-a când a fost selecţionată să meargă la Baza Sportivă de la Orşova. De atunci, viaţa ei s-a schimbat. S-a înscris la liceul Traian Lalescu, iar mai apoi a urmat cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Târgovişte. De cinci ani este senioră la baza sportivă din Snagov. Sora mai mică a Mădălinei face acelaşi sport – canotajul pe care l-a descoperit graţie surorii mai mari.

La doar 23 de ani, sportiva se mândreşte cu premii importante obţinute la competiții marcante în lumea sportului. În palmares are deja 2 medalii de aur de la Campionatul Mondial U23 din 2013, la Linz, Austria și de la Regata preolimpică, 2016, Lucerna, Elveția și încă 3 medalii de bronz obținute la Campionatele Europene din 2015 și 2016 și una de aur la europeanul de anul trecut.

Advertisements

Related posts

Arbitru pășcănean la un pas de a fi agresat la meciul dintre Moldova Cristești și Viitorul Hărmănești

Redacția

ELEVII LICEULUI TEORETIC „MIRON COSTIN”, CAMPIONII JUDEŢULUI IAŞI LA FOTBAL

Redacția

ACS Bucovina Pojorâta – CSM Pașcani, sâmbătă de la ora 17.00

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site