RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Luptătorii S.A.S și Polițiști de la Secția 6 Pașcani au reținut două persoane condamnate pentru fapte de ultraj și lovituri cauzatoare de moarte

Polițiști de la Secția 6 Rurală Pașcani însoțiți de angajați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (S.A.S) au pus în această dimineață în executare două mandate de arestare emise de judecători pe numele unor persoane.

 

  

În primul caz este vorba despre Mitică Tufă, în vârstă de 52 de ani, din comuna Sirețel. El a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare de posesie și ultraj. Acesta ocupa abuziv o suprafață de teren a unui vecin, care câștigase dreptul de proprietate în instanță. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta din urmă a chemat executorul judecătoresc pentru a fi pus în posesie. Mitică Tufă i-a amenințat atunci pe aceștia cu o coasă. Chiar și polițistul ajuns la fața locului pentru a calma spiritele a avut parte de același tratament.

Cum era cunoscut ca o persoană agresivă, polițiștii au mers însoțiți în această dimineață la locuința acestuia de luptătorii S.A.S.

Advertisements

A doua persoană reținută în această dimineață este Marius Brumă, de 29 de ani din Cristești. El are de executat o pedeapsă de 3 ani și patru luni, fiind găsit vinovat de lovituri cauzatoare de moarte. La data de 11 martie 2012 acesta i-a aplicat mai multe lovituri lui Vasile Nechifor. Acesta din urmă a fost atunci transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, dar pe data de 27 martie 2012 a decedat. Persoana condamnată a acuzat victima că i-ar fi furat două telefoane mobile și un patent, de la vulcanizarea unde lucra.Cei reținuți au ajuns în arestul IPJ Iași.     

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Judecătorul Maftei din Pașcani, condamnat după ce a luat bani, curcani şi vin de la ţigani

Redacția

Admitere la Școlile de Agenți de Poliţie – sesiunea octombrie-decembrie 2022

Redacția

Şofer cuminţit de judecători. Condamnare cu executare

Redacția
Încarcă...