RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Luminița Odobescu, convorbire cu omologul israelian despre situația cetățenilor români care vor să plece din Fâșia Gaza

Ministrul afacerilor externe, Luminița Odobescu, a avut, vineri, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe israelian, Eli Cohen. În cadrul convorbirii, cei doi oficiali s-au referit prioritar la situația cetățenilor români și membrilor de familie care au solicitat sprijin în vederea evacuării din Fâșia Gaza, anunță MAE.

Cu acest prilej, ministrul român al afacerilor externe a reiterat faptul că Ministerul Afacerilor Externe, prin cele două echipe consulare mobile și personalul Ambasadei României la Cairo și al Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah, sunt pregătite să asigure sprijinul consular în vederea evacuării în bune condiții a cetățenilor români și membrilor de familie care au solicitat acest lucru.

Oficialul israelian a dat asigurări că evacuarea cetățenilor români din Fâșia Gaza reprezintă o preocupare deosebită pentru autorităț

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Ciolacu: Încurajez autorităţile să acceseze fondurile pentru eficientizarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică

Redacția

Cifra de afacceri din comerțul cu autovehicule a crescut cu aproape 7%

Redacția

Ciolacu, după ce miniştrii Muncii din UE s-au pus de acord asupra salariului minim european: „Un beneficiu în special pentru cei din mediul privat românesc”

Redacția
Încarcă...