NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban: E foarte greu să te apuci să schimbi miniştri în primul an de guvernare/ Iată că după modul în care a fost condus Ministerul Finanţelor astăzi avem o rectificare pozitivă consistentă

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu consideră oportună schimbarea din funcţii a unor miniştri în primul an de guvernare. El a ţinut să sublinieze performantele ministrului revocat de la portofoliul Finanţelor Publice, Alexandru Nazare, în condiţiile în care urmează a se face o rectificare bugetară pozitivă „consistentă”.

Întrebat marţi seară, la finalul şedinţei coaliţiei, dacă susţine schimbarea din funcţie a unor miniştri, dacă evaluarea acestora va impune remanierea lor, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că nu consideră oportună remanierea în primul an de guvernare.

„Punctul meu de vedere a fost clar, că e foarte greu să te apuci să schimbi miniştri în primul an de guvernare. Nu vreau acuma să comentez că s-a făcut o revocare a ministrului Finanţelor, care iată că după rezultatele activităţii Ministerului Finanţelor şi după modul în care a fost condus Ministerul Finanţelor astăzi avem o rectificare pozitivă consistentă”, a susţinut Orban.

Întrebat când va fi numit un nou minis

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Centrală pe gaz montată greșit, doi frățiori, de 4 și 5 ani, intoxicați cu monoxid de carbon

Redacția

VIDEO: Un avion plin de pasageri a fost băgat în carantină. Cei care au venit pe ruta Londra – Iaşi s-au trezit cu o mare supriză

Redacția

Reportaj cu camera ascunsă. Cum sunt respectate noile reguli în mall

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site