NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban, atac la Klaus Iohannis: „Oricât de multe ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat”

Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban a afirmat, marţi, că pe preşedintele Klaus Iohannis îl vor ajunge „scrâşnelile din dinţi şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat”, pentru că „nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni”.

„Nu pot să mă abţin şi să spun câteva cuvinte despre chiriaşul de la Cotroceni. Oricât de multe ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni. Cu o cotă de încredere prăbuşită, fără niciun fel de legitimitate şi autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă îşi face planuri. Singurul plan pe care trebuie să şi-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe PSD-işti, ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament. Pentru că, dacă se va întoarce la popor, prin referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Orban, la sediul central al PNL, după ce şi-a dat demisia din partid.

În opinia sa, conducerea PNL s-a transformat „într-o anexă a Cotrocenilor” şi, până la urmă, decizia de a nu se reface coaliţia de centru-dreapta după eşecul guvernului minoritar a fost tot a preşedintelui Iohannis,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Noile contracte pentru energia electrică pot fi încheiate până la 31 martie 2021, a decis ANRE

Redacția

Germania: Verzii intră în negocieri pentru a participa la guvernare în cabinetul Scholz

Redacția

Piaţa Berceni din Capitală, dar şi Mega Image din Piaţa Reşiţa, activitate suspendată în urma unor controale ale Protecţiei Consumatorilor/ Alţi 15 operatori au activitatea oprită temporar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site