NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Lucrările de modernizare a drumului Mogoșești-Siret – Muncelul de Sus – Hanul Ancuței sunt în grafic

O investiție importantă pentru zona noastră de care beneficiază comuna Mogoșești Siret se derulează conform graficelor stabilite. Vorbim de modernizarea drumului în lungime de aproximativ 8 kilometri, care va crea o legătură mult mai scurtă între Drumul Județean 208 și E85. Acum din Mogoșești Siret, trecând prin Muncelul de Sus ajungi în drumul european în apropiere de Hanul Ancuței.

Investiția se realizează prin măsura 322 D, proiectul fiind depus de primarul Damian Butnaru încă din anul 2010.

“Pot să vă spun că la ora actuală ne-am încadrat în graficul de lucrări. S-au realizat terasamentele pe lungimea acestui drum. De asemenea societatea care a câștigat licitația a turnat și primul strat de asfalt și mă refer aici la binder. Suntem un caz fericit deoarece timpul ne-a permis să executăm lucrările”, ne-a declarat Damian Butnaru, primarul comunei Mogoșești Siret.    

 Lucrările la acest obiectiv au fost sistate pe data de 26 noiembrie 2013 din cauza condițiilor nefavorabile, însă ele se vor relua din această primăvară.

“Sperăm ca în 2-3 luni de zile să emitem dispoziția de reîncepere a lucrărilor. Constructorul va continua cu perierea șanțurilor, realizarea podețelor, iar la final se va turna stratul de uzură. După ce va fi finalizată investiția consider că acest drum va fi unul strategic pentru cei care merg spre Iași, Piatra Neamț sau Pașcani, deoarece se reduce din distanța de parcurs”, a mai susținut edilul localității.

Valoarea investiție este de 1,5 milioane de euro.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Alaiuri din Heleșteni, Miroslovești și Tătăruși la Festivalul folcloric internațional „Datini și obiceiuri de iarnă” din Iași

Redacția

Edilul din comuna Vânători se mută în noul sediu al Primăriei

Redacția

Primar agresat și amenințat în timp ce se ocupa de curățenia localității

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site