NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de investiții în infrastructura din Târgu Frumos sunt în continuă derulare

Infrastructura orașului Târgu Frumos se evidențiază pe zi ce trece mai mult. Primăria din Târgu Frumos a pregătit, pentru anul în curs, o serie de proiecte de investiţii ce vor fi realizate din bani de la bugetul local, sau cu fonduri europene, iar în această perioadă se lucrează la asfaltarea a două străzi importante. Este vorba despre străzile Serelor și Livezii.

 

 

 

Continuăm proiectele importante cu asfaltarea străzilor Serelor și Livezii. Operaţiunile privind pregătirea şi asfaltarea propriu-zisă sunt la această oră în plină desfăşurare, ele urmând să avanseze rapid, deoarece vremea extrem de favorabilă din această perioadă permite efectuarea în ritm susţinut a tuturor lucrărilor”, a postat primarul Ionel Vatamanu pe o rețea de socializare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cum s-a ajuns de la „responsabilitatea Primăriei se oprește la branșamentul scării” la „angajații Primăriei vor citi apometrele din apartamente”. Care sunt firmele care pot intermedia contractele cu ApaVital!

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi a luat decizia: RAGCL se închide! Consilierii chemați în ședință extraordinară pentru a aproba debranșarea școlilor și instituțiilor publice!

Răzvan Grecu

Săptămâna viitoare aduce temperaturi de luna aprilie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site