NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lucian Bode: Obiectivul Schengen va fi atins curând

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a transmis tinerilor liberali prezenți la Școala de Vară că obiectivul aderării la spațiul Schengen va fi atins curând.

Conferinta de presa  Lucian Bode Alexandru Rafila Palatul Victoria 25 februerie 2022 FOTO  Inquam Photos / George Calin

Ministrul Afacerilor Interne susține că România va intra în curând în Schengen FOTO: INQUAM

Lucian Bode a arătat că aderarea României la Schengen este un obiectiv al PNL, iar acesta va fi atins curând. De asemenea, acesta a menționat că partidul din care face parte a avut o importantă contribuție la această realizare.

  

„Sunt două teme majore pe lista Partidului Național Liberal, care ne dorim să fie îndeplinite cu succes în guvernarea liberală. Când obiectivul Schengen va fi atins și credeți-mă eu sunt convins că va fi atins curând, să spuneți și să fiți mândri că PNL a avut o contribuție importantă la această realizarea. Aderarea la spațiul Schengen încheie definitiv procesul de tranziție, va fi o barieră înlăturată” , a declarat secretarul general al PNL.

Advertisements
Advertisements

Un al doilea obiectiv al PNL, conform secretarului general al partidului, este câștigarea electoratului tânăr în majoritatea marilor orașe și centre universitare din țară la alegerile locale din 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Emil Boc, despre alianţa cu PSD: Cea mai proastă formă de guvernare. Nu este o alianţă naturală, aşa cum era cu USR VIDEO

Redacția

Şedinţa Coaliţiei s-a încheiat. Liderii nu s-au înţeles. USR PLUS depune moţiune de cenzură. Declaraţii de presă de la 20.15

Redacția

Lucrări fără autorizaţie la un bloc din Tătăraşi. A fost anunţat Parchetul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site