NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan acuză PSD că vrea destabilizarea PNL: Nu există contestatari ai lui Ciucă în PNL

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că prin vehicularea în spațiul public a informațiilor conform cărora președintele PNL ar urma să fie schimbat din funcția de premier „se încearcă destabilizarea” partidului. 

Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax

Rareș Bogdan susține că nu există contestatari ai președintelui PNL în partid FOTO: Mediafax

Europarlamentarul PNL a declarat că informația „nu are niciun strop de adevăr”, iar în cadrul PNL nu există contestatari ai lui Nicolae Ciucă. Rareș Bogdan că în acest moment partidul este cel mai unit, cel „puțin de când îl știu eu ca membru PNL, adică de trei ani”.

Advertisements
  

„Am dat declaraţii pe această temă. Este o făcătură cap-coadă. De obicei, când lansezi ceva în spaţiul public, mai are o frântură de adevăr sau ceva. Asta, v-o spun, cu toată convingerea şi cu toată încrederea, nu are niciun strop de adevăr. Unu: nu există contestatari ai lui Nicolae Ciucă în interiorul Partidului Naţional Liberal, PNL poate e cel mai unit, cel puţin de când îl ştiu eu ca membru PNL,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

DOCUMENT Lista cu antibioticele pentru care vor fi interzise exporturile din România pe o perioadă de 6 luni. Măsura va fi luată și pentru ibuprofen și paracetamol de uz pediatric / Rafila: „Trebuie să primim un aviz din partea Uniunii Europene încât acest ordin să poată să fie publicat”

Redacția

Donald Trump, convins că uraganele din SUA erau provocate de o „armă secretă” a Chinei (revista Rolling Stone)

Redacția

Liviu Dragnea, reșapat în PNȚCD / Aurelian Pavelescu spune că mâine anunță „surpriza”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site