NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Londra anulează pentru al doilea an consecutiv spectacolul artificiilor de Anul Nou, dar primarul garantează ”un mod spectaculos” de trecere în 2022

Focurile de artificii de la sfârşitul anului, la Londra, organizate în mod tradiţional pe malul Tamisei, au fost anulate al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei COVID-19, a anunţat marţi primăria capitalei britanice, relatează AFP.

”Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia COVID-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a anunţat un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan.

Primăria Londrei studiază un număr de ”opţiuni interesante” în locul focurilor de artificii, a anunţat el şi a promis că ”Londra va intra în Noul An într-un mod spectaculos”.

Înaintea pandemiei COVID-19, Londra organiza în fiecare an un foc de artificii impresionant, care atrăgea o mulţime imensă în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

  

Acest eveniment a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cea mai tânără persoană care a decedat de COVID-19! Ce vârsta şi ce afecţiuni avea

Redacția

Șapte cetățeni din Bacău au dispărut în aceeași zi

Redacția

La o asociație de proprietari din Roman, femeia de serviciu e casierul. Nu vă bateți joc de oameni în astfel de momente!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site