NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Locuri de muncă la Mitropolia Moldovei și Bucovinei cu recomandare de la duhovnic

Două posturi sunt oferite spre ocupare luna aceasta de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, pentru ambele fiind solicitată experienţa anterioară.

Ieşenii care-şi caută un loc de muncă stabil au acum oportunitatea de a se angaja la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei. Posturile vacante oferite de MMB vin, însă, cu o condiţie: candidaţii trebuie să aibă experienţă în domeniu şi să se prezinte la interviu cu o recomandare de la preotul duhovnic.

Astfel, cei care vor să se angajeze la Mitropolie pot opta fie pentru un post de agent de turism în cadrul Centrului de Pelerinaj, fie pentru unul de economist în cadrul Sectorului Misiune, Statistică şi Prognoză Pastorală. Conform anunţului de angajare, candidatul ideal pentru postul de agent de turism trebuie să deţină capacitate de lucru în condiţii de stres, aptitudini pentru lucrul în echipă, să fie absolvent de Turism, să cunoască mai multe limbi străine şi să lucreze pe calculator, să aibă experienţă anterioară în ticketing, să fie serios şi disponibil pentru deplasări interne şi externe.

Ieşenii care vor să lucreze pe postul de contabil în cadrul MMB trebuie să se înscrie la concurs până pe data de 19 februarie. Dosarul de înscriere va trebui să conţină un CV, scrisoarea de intenţie, diploma care să ateste absolvirea de studii superioare, specializarea Contabilitate, recomandare de la ultimul loc de muncă, cazierul judiciar, o adeverinţă medicală de la medicul de familie şi o recomandare de la preotul paroh de care aparţine candidatul sau de la duhovnicul acestuia. Concursul pentru ocuparea postului de contabil va avea loc joi, pe 20 februarie, la sediul Facultăţii de Teologie Ortodoxă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului în 17 judeţe. Vezi zonele afectate!

Redacția

Vremea rămâne caldă în următoarele zile. Prognoza meteo

Redacția

Un fost jurnalist pășcănean le solicită aleșilor locali să modifice o clauză din contractul de închiriere a locuințelor de tip ANL!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site