RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Locul I la faza județeană la tenis de masă pentru sportiva care solicită sprijin pentru operația de menisc și ligament

Tânăra sportivă care a solicitat ajutorul Primărie și Consiliului Local pentru se putea opera de menisc și ligament a câștigat în weekendul trecut o competiție la tenis de masă.  

  

Înclinația spre partea sportivă o “aruncă” pe tânără în diferite competiții sportive din care iese triumfătoare.

Drept dovadă stă faptul că de curând a participat la Campionatul Județean de Tenis de Masă unde a obținut locul I. Nicoleta participă încă din clasa a IX-a la competiții de acest fel și de fiecare dată a obținut locuri pe podium. La campionatul care s-a desfășurat pe data de 21 februarie au participat șase fete.De la 10 ani joc tenis, iar după ce am venit în Pașcani joc mai des fiindcă avem și masă de tenis la cămin. Am jucat și la Mihai Busuioc cât timp a fost masa bună și am fost înscrisă și la Clubul Copiilor. De când m-am accidentat nu mai pot face mult sport. Am participat la tenis de masă în Iași și am obținut locul I pe județ. Mai departe voi merge la Harghita în perioada 18-23 martie, ne-a declarata Nicoleta Poroșniuc.

Reamintim că tânăra este născută în Botoșani, dar soarta nedreaptă a adus-o în centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu”Pașcani. Acum este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”, iar din primăvara anului trecut a fost aceptată în echipa de fotbal feminin al Clubului Sportiv Municipal Pașcani. Aici în timpul unui antrenament la fotbal a suferit un accident la picior. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Turneu de Baschet masculin, duminică, la CSM Pașcani. Participă echipe din 4 orașe

Carmen Bălăceanu

Trei paznici ai turneului de tenis de la Wimbledon au fost arestați după ce s-au luat la bătaie în fața fanilor

Redacția

Programul competițiilor sportive organizate de CSM Pașcani, la final de an

Redacția
Încarcă...