RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liverpool plănuiește schimbul verii cu Real Madrid

Lotul lui Liverpool va suferi cu siguranță modificări în vară după ce Jurgen Klopp a anunțat că va părăsi echipa la finalul actualului sezon. „Cormoranii” își doresc un jucător de la Real Madrid, iar pentru asta sunt dispuși să cedeze unul dintre titulari.

RodrygoFoto: Eurasia Sport Images/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trent Alexander-Arnold – Rodrygo, schimbul la care visează Liverpool

  

Jurgen Klopp o va părăsi pe Liverpool la finalul acestui sezon, iar formația de pe Anfield va trece printr-un proces de reconstrucție și din punct de vedere al lotului.

Interesați de Rodrygo de la Real Madrid, jurnaliștii de la The Hard Tackle scriu că echipa din Premier League este dispusă să îl cedeze la schimb pe Tren Alexander-Arnold.

Prin această mutare, Liverpool ar încerca să suplinească posibila plecare a lui Mohamed Salah în Arabia Saudită, iar Rodrygo ar fi varianta ideală găsită de englezi.

Mai mult decât atât, nici Real nu ar spune pas acestei mutări, având nevoie de un înlocuitor pentru Dani Carvajal. Totodată, șansele ca Rodrygo să joace titular din sezonul următor la Real Madrid sunt mici, ținând cont de faptul că transferul lui Kylian Mbappe pare iminent.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Oficial. Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale. Ce măsuri intră în vigoare

Redacția

Președintele Iohannis, urări de Paște pentru credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici

Redacția

Iulian Badea, deputat: „Politica Externă a României este una favorabilă!” Dezvăluirea unui deputat de la vârful forului legislativ suprem (P)

Redacția
Încarcă...