RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Ziua 385 de război. Alertă de raid aerian în toată Ucraina, un avion MiG-31K, posibil înarmat cu rachete supersonice Kinjal, a decolat din Belarus 

O alertă de raid aerian este în vigoare în Ucraina, după ce un avion rusesc MiG-31K – posibil înarmat cu rachete supersonice Kinzhal – a decolat de pe un aerodrom din Belarus, potrivit publicației ucrainene Pravda. În ultimele 24 de ore, forțele ucrainene afirmă că au ucis aproape 1.000 de soldați și mercenari ruși. Reamintim că ziua precedentă a fost marcată de doborârea de către un avion de vânătoare rusesc a unei drone a Forțelor Aeriene americane deasupra Mării Negre.

Cele mai importante evenimente ale zilei de miercuri, 15 martie:

Ora 10:44 La ora 09:44, au fost emise avertizări de raid aerian în regiunile Poltava, Dnipropetrovsk și Zaporizhzhia, iar câteva minute mai târziu în restul regiunilor din Ucraina. Locuitorii au fost îndemnați să se adăpostească pe durata unui posibil raid aerian.

Ora 10:30 Rusia a pierdut peste 161.500 de soldați, aproape 6.800 de vehicule blindate de luptă, aproape 4.500 de tancuri și peste 2.100 de drone în războiul său împotriva Ucrainei, potrivit bilanțului zilnic prezentat de Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

  

Detalii: Pierderile totale de luptă ale forțelor ruse între 24 februarie 2022 și 15 martie 2023 sunt estimate a fi următoarele [cifrele din paranteze reprezintă cele mai recente pierderi – n.r.]:

  • aproximativ 161.520 (+980) de militari,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Scandal în Parlament pe tema pensiilor speciale. Ce își reproșează senatorii

Redacția

Gorghiu: Populismul, lipsa de proiecte și soluții nu vor avea voturile pe care speră să le aibă pe 9 iunie

Redacția

Ciolacu, după apariţia imaginilor cu Clotilde Armand: „Preşedintele să intervină pentru că este un pericol la democraţia României. Să facă şedinţă CSAT”

Redacția
Încarcă...