NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Cei 20 de miniștri din Guvernul Ciucă sunt audiați în ritm alert în Parlament / Avize pozitive pe bandă rulantă: Lucian Romașcanu, Adrian Chesnoiu, Cătălin Predoiu, Cseke Attila, Adrian Câciu, Sorin Cîmpeanu

Ora 12.23: Sorin Cîmpeanu a primit aviz favorabil pentru funcția de ministru al Educației, în cadrul audierii care a început la ora 11:00, la comisiile de specialitate din Parlament. El a primit 11 voturi „pentru”, 3 „împotrivă” și nicio abținere, relatează Edupedu.ro.

Ora 12.21: Alexandru Rafila, propus ministru al Sănătății, este audiat la această oră.

„Sunt multe lucruri pe care aș putea să le spun, 45 de minute e un termen relativ scurt, aștept întrebări. Prioritatea mandatului este controlul pandemiei, drumul spre normalitate și dezvoltarea unui sistem de sănătate care să fie accesibil populației. Totdeauna voi spune că aceste realizări dacă vor fi încunutate de succes vor fi meritul tuturor oamenilor din Sănătate care sprijină acest lucru”, a afirmat Rafila, la începutul audierii.

Ora 12.15: Adrian Câciu, propus ministru al Finanțelor, a fost avizat favorabil în comisiile parlamentare.

  

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ora 12.10: Cseke Attila, ministrul propus la Ministerul Dezvoltării, a promit aviz favorabil miercuri în comisiile de specialitate. S-au înregistrat 34 de voturi ”pentru”, 6 ”impotrivă” şi 3 nu au votat.

Ora 12.03: Cătălin Predoiu a primit, miercuri, aviz pozitiv pentru funcţia de ministru al Justiţiei din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

70% dintre medicii din spitalele publice s-au vaccinat împotriva COVID-19

Redacția

Monica Anisie susține că a rezolvat criza din educație: Ce măsuri a luat în privința examenelor naționale

Redacția

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă: -35 de grade Celsius

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site