RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lista Marii Coaliții a rămas fără cap. Ce politicieni din conducerea partidelor prind locuri eligibile

Exact în ziua validării candidaturilor pentru locurile eligibile pentru Parlamentul European, Coaliția PSD-PNL a fămas fără numărul unu de pe listă, Ramona Chiriac, care s-a retras subit. În schimb, o serie de lideri PSD și PNL vor lua calea Bruxelles-ului.

Mihai Tudose are acum prima șansă la Parlamentul European FOTO Inquam Photos

Mihai Tudose are acum prima șansă la Parlamentul European FOTO Inquam Photos

Coaliția a reușit, după o lună de când a bătut palma pentru lista comună la europarlamentare, să decidă și numele celor care vor ocupa locuri eligibile. Însă din start Coaliția s-a confruntat cu o problemă: Ramona Chiriac, independenta care ar fi trebuit să deschidă lista, s-a retras. Potrivit informațiilor „Adevărul”, Chiriac a dorit și o funcție mai importantă și după alegeri, mai exact de comisar european. Iar aici s-a lovit de un „nu” categoric.

  

Întrebat ce se va întâmplă după retragerea lui Chiriac, Lucian Bode, secretar general al PNL, a precizat că vor căuta o nouă persoană independentă, fără a spune dacă în momentul de față au pe cineva pe lista scurtă. De asemenea, întrebat dacă ar fi de acord cu varianta Mihai Tudose deschidere de listă, Bode a punctat că e nevoie de o discuție la nivelul partidului înainte de decizie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

STUDIU Urșii polari din Groenlanda au fost nevoiţi să se adapteze din cauza încălzirii globale

Redacția

Lituania cere SUA să trimită mai multe trupe în ţările baltice: „Concentrarea militară rusă la frontiera de est a NATO modifică situaţia de securitate”

Redacția

Un român a rămas fără mâini în timp ce încerca să facă o bombă artizanală, în Italia / Bărbatul de 37 de ani nu avea un loc de muncă stabil

Redacția
Încarcă...