RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lista drumurilor judetene care vor fi doar pietruite

Mai multe artere din judetul Iasi vor fi pietruite. Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iasi a atribuit recent mai multe contracte privind pietruirea unor artere, contra a cateva miliarde lei vechi. Primele doua loturi au fost atribuite societatii Comproiect Aky SRL pentru 123.084 lei si respectiv 195.049 lei.

Primul lot vizeaza pietruirea drumului judetean 282 Popesti – Madârjac si a drumului judetean 281D Potângeni – Românesti. Lotul doi vizeaza pietruirea DJ 248 D Scoposeni – Lungani – Voinesti, a DJ 246 Scheia – limita judetului Vaslui, a DJ280D Helesteni si a drumului judetean 248C Budesti – Mogosesti. Directia de Drumuri a scos si alte doua loturi la licitatie pentru pietruirea mai multor artere judetene. Astfel, a fost atribuit un contract privind pietruirea drumului judetean 249 Prisecani – Macaresti, dar si a DJ208 I Blagesti – Crivesti – Vânatori. Pentru acest lot a fost licitata valoarea de 226.618 lei, castigatoare fiind societatea SC Enviro Construct SRL. Lotul patru a fost atribuit fimei Construct & Drum SRL Iasi, aceasta licitand 229.106 lei. In cadrul acestui contract vor fi pietruite DJ 281D Coarnele Caprei – Focuri, si pe acelasi drum ruta Focuri – Gropnita. Totodata, se vor efectua lucrari si pe tronsonul DJ 282 Forasti – Gropnita, DJ 282 Traian – Spineni si DJ 282F Vladeni – Alexandru cel Bun. “Toate aceste societati au 75 de zile termen de la semnarea contractului pentru a duce lucrarile la bun sfarsit. Si contractul privind covoarele asfaltice a fost semnat tot astazi ieri – n.r.). In acest caz, este vorba de doua societati care vor efectua lucrari pe unele amplasamente si care au ca termen tot 75 de zile pentru ducerea la bun sfarsit a contractului”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iasi. Licitatiile pentru covoare asfaltice au fost atribuite asocierii Conproiect si Eky-Sam Targu Frumos si firmei Ted Construct SRL Iasi. Prima asociere va lucra pe drumul judetean 282, intre localitatile Belcesti si Hodora. Valoarea contractului este 1,726 milioane lei. Ted Construct SRL va asfalta drumul judetean 280 D, intre localitatile Ruginoasa si Helesteni, dar si portiunea de pe drumul judetean 281 B, intre Belcesti si Coarnele Caprei. Valoarea contractului este 568.256 lei.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Consilierii locali chemați luni de primar să voteze pentru ApaVital. Vezi ordinea de zi

Răzvan Grecu

Post vacant de psiholog practicant la Centrul Social Multifuncțional din Târgu Frumos (DOC)

Redacția

Ședință extraordinară pentru repartizarea finanțării de bază pe elev, majorarea alocației dehrană și achiziția unui serviciu de expertiză contabilă

Marius Parteni
Încarcă...