NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LISTĂ Concursurile și olimpiadele pentru care elevii pot primi burse de performanță și merit, indicată de Ministerul Educației la cererea Inspectoratului București

Concursurile și olimpiadele școlare, dar și competițiile sportive pentru care elevii pot primi burse de performanță și merit în anul școlar 2022-2023 sunt cele aprobate în februarie 2022 prin mai multe ordine de ministru și desfășurate în anul școlar precedent, după cum se arată într-o adresă a Ministerului Educației către Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) din 12 septembrie.

  • EduPedu.ro redă în articol documentele în format .pdf cu olimpiadele și concursurile școlare pentru care se acordă cele două tipuri de burse.
  • Concursurile și olimpiadele sunt cele aprobate în ianuarie-februarie 2022, după ce ministrul Educației anunța că se reiau concursurile în anul școlar 2021-2022, la doi ani de pauză din cauza pandemiei de Covid-19

Citește articolul integral și vezi documentele pe EduPedu.ro.

Citește și…

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bornele Guvernului Ciucă în noul an

Redacția

Vicepremierul Sorin Grindeanu are COVID-19. Alţi trei miniştri au trecut recent prin boală

Redacția

Simona Halep va evolua cu Anastasia Potapova, în primul tur al turneului de la Moscova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site