RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalSport

Liga 4 Iași: Stejarul Dobrovăț – CSM Pașcani 1-2

Echipa locală de fotbal a debutat cu o victorie în primul meci oficial din 2024. CSM a câștigat cu scorul de 2-1 pe terenul celor din Dobrovăț. Golurile au fost marcate, câte unul pe repriză, de Ionuț Enachi și Robert Amarii.


”Câștigăm în derby ul etapei, pe terenul celor de la Stejarul Dobrovăț și mai facem un pas important spre obiectivul nostru! A fost un joc consistent prestat de băieții noștri contra unui adversar foarte bun, care cu siguranță va avea rezultate foarte bune în acest retur de campionat! Arbitrajul a fost si el unul de nota 10, iar pe această cale, felicităm brigada de arbitri Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne sunt alături!”, este mesajul postat pe pagina clubului.

CSM Pașcani ocupa prima poziție a clasamentului cu 42 de puncte. Locul secund este ocupat de ACS USV Iași – 41 de puncte, iar pe locul trei se află Victoria Lețcani cu 37 de puncte.

https://www.frf-ajf.ro/iasi/competitii-fotbal/liga-a-iv-a-seniori-12190/clasament

  

Related posts

Târg de produse agricole, organizat pe esplanada din zona vale. Circulația și staționarea autovehiculelor interzise în zonă

Oana Cordoneanu

Coliziune între patru autoturisme pe varianta ocolitoare de la Blagesti

Marius Parteni

64 de premii obținute de elevii pășcăneni, la Olimpiada Sportului Școlar (DOC)

Ema Roman
Încarcă...