NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderul Partidului Noua Republică Pașcani a sesizat DNA-ul împotriva conducerii PSA

Sorin Olariu, președintele filialei locale a Partidului Noua Republică a declarat astăzi într-o conferință de presă că a făcut o sesizare adresată Direcției Naționale Anticorupție împotriva conducerii PSA Pașcani. Politicianul a explicat jurnaliștilor prezenți că, în opinia sa, lucrările de canalizare efectuate de societatea de distribuție a apei pe străzile Dragoș Vodă și Fântânele au fost făcute fără respectarea normelor de construcție.

 

Olariu a mai acuzat conducerea PSA că nu a respectat legislația, străzile amintite rămânând fără asfalt, asta deși aceștia aveau obligația de a reface carosabilul: „În luna iulie am făcut o plângere la DNA împotriva conducerii PSA. Aceștia după ce au făcut canalizarea pe străzile Dragoș Vodă și Fântânele au uitat să și asfalteze așa cum aveau obligația. În acest fel Pașcaniul a fost prejudiciat de 527 de mc de mixtură asfaltică a cărei preț este de aproximativ 349.000 de lei. Mai mult, nici lucrările de canalizare nu au fost făcute la standardele cerute de lege ci după ureche, iar refacerea terasamentului strazilor respective a fost făcut în bătaie de joc”, a acuzat Sorin Olariu, președintele Noua Republică filiala Pașcani.

Politicianul a mai spus că plângerea sa a fost direcționată de DNA către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani, zilele trecute el fiind audiat de polițiștii pășcăneni.

De partea cealaltă, Ioan Prisecaru, directorul PSA s-a apărat de acuzații susținând că legea este de partea sa. Conform spuselor sale obligația de a reface carosabilul este Primăria deoarece ea este și beneficiarul acestor lucrări. Prisecaru a mai spus că oricine e liber să reclame orice, însă asta nu înseamnă că are și dreptate.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Cine îi va lua locul lui Nichita: trei nume! Printre ele și senatorul Florin Constantinescu

Redacția

Cetățenii și primarii din comunele din zona Pașcani invitați să devină clienți ai PSA

Marius Parteni

Propuneri parlamentare pentru un învățământ mai atractiv în mediul rural

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site