NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lider PSD: Sistarea Nord Stream 1 nu înseamnă că nu mai vine gaz rusesc în Europa. Este mai puțin. Există și alte rute

Petrescu a făcut o radiografie și a explicat eforturile UE de întărire a reacției față de efectele reducerii gazelor rusești, arătând că depozitele au în jur de 80% rezerve, iar consiliul miniștrilor energiei are o misiune importantă. 

petrescu jpg

Alexandru Petrescu, liderul PSD ector 1 FOTO Facebook

Potrivit liderului PSD, consiliul de miniștri ai energiei are o misiune pe care „nu are voie sa o rateze in aceasta toamna”. „Alinierea cu referință la coridoarele de livrare gaze și implementarea masurilor cu efect pe termen scurt și mediu”, susține liderul PSD. 

  

Oprirea Nord Stream 1

Advertisements

Social-democratul a relatat că „Gigantul rus Gazprom anunta pe 2 septembrie că gazoductul Nord Stream, care leagă Rusia de nordul Germaniei, care urma să-și reia serviciul pe 3 septembrie, aceasta după o întrerupere de trei zile pentru operațiunile de întreținere, va fi în sfârșit oprit „complet” până la repararea unei turbine, fără a specifica un termen limită”, arătând că „Moscova a reacționat astfel la decizia anunțată pe 2 septembrie de țările G7 de a viza profitul energetic extraordinar al Rusiei, acceptând să limiteze prețul petrolului său”. 

Advertisements

Totodată, Petrescu a arătat că, în Uniunea Europeană,”înmagazinarea gazelor este în prezent în jur de 80%,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mediastandard.ro: Rețelele sociale ne antrenează indignarea în schimbul unor recompense, cum ar fi like-urile și share-urile

Redacția

Ideologul economic al PSD, Cristian Socol, încă un mandat la şefia Consiliului de Supraveghere al Fondului de Garantare. Ce leafă primeşte

Redacția

Un bărbat şi-a lovit intenţionat concubina cu maşina. El a fost reţinut

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site