RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Liceenii din Pașcani încep sezonul distracției. Cabron și Lino Golden printre invitații speciali

Pregătirile pentru organizarea Balurilor Bobocilor din Pașcani, au intrat în linie dreaptă. Organizarea evenimentelor presupune multă muncă din partea elevilor din clasele a XII-a, care, prin tradiţie, au datoria de a organiza balurile  în cinstea colegilor nou-veniţi. 

Munca nu este uşoară, iar organizatorii îşi dau toată silinţa pentru ca liceul lor să se remarce prin cel mai frumos spectacol.

  

 La Colegiul Tehnic CF ”Unirea”, astăzi au avut loc repetiții. Tema balului  va avea legătură cu cei 100 de ani pe care unitatea de învățământ îi împlinește anul acesta, și dă un entuziasm în plus pregătirii unor prestații memorabile. Vor fi combinate elemente din istoria liceului, cu cele din viitor. Au fost selectate 10 perechi de boboci care vor trece prin cele mai frumoase momente ale primului an de liceu.

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” va avea loc pe data de 11 octombrie,ora 16.00, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”   Atmosfera va fi întreținută de Cabron, cântăreț de muzică hip-hop. Cea mai noua piesa semnata de artist este “Doamna si vagabondul”, împreună cu Andra.  

  Vineri, 18 octombrie, începând cu ora 16.30 va avea loc Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic ”Miron Costin”. Invitatul special al evenimentului este Lino Golden. Acesta face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. A atins succesul cu hit-ul “Panamera”, care într-un timp scurt a devenit un fenomen în trap-ul românesc, atingând peste 32 de milioane de vizualizări pe youtube. 

Și organizatorii Balului Bobocilor de la Colegiul ”Mihail Sadoveanu” au pregătit multe surprize. Evenimentul va avea loc pe 1 noiembrie, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu ”.

Munca nu este uşoară, iar organizatorii îşi dau toată silinţa pentru ca liceul lor să se remarce prin cel mai frumos spectacol.  Chiar dacă au la îndemână multe alte variante de a se distra şi de a-şi petrece timpul liber, balurile pentru boboci încă suscită interesul adolescenţilor pășcăneni.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Related posts

Sfaturi utile în caz de cutremur

Redacția

Interlopii din urmă cu 100 de ani. Cum au fost prinși doi „bandiți” care comiteau crime și jafuri în serie în Ardeal

Redacția

Clubul Copiilor Pașcani – premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la Concursul Județean de Matematică “Nicu Șerban ” (video)

Carmen Bălăceanu
Încarcă...