RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

L’Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani dezlănţuiţi

Oricât de incredibil ar părea, în ciuda înfrângerii cu 0-2 în faţa Belgiei, România rămâne liderul acestei Grupe E de un suspans insuportabil. Toate cele patru echipe merg în ultima etapă de miercuri cu acelaşi număr de puncte (trei), o situaţie fără precedent, scrie lequipe.fr.

Susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi, care au rămas gălăgioşi şi dinamici de la început până la sfârşit, tricolorii au ajuns în această fază datorită unui atac mai bun (trei goluri marcate).

Un egal cu Slovacia, miercuri, va fi suficient pentru ca oamenii lui Edward Iordănescu să avanseze în optimi, notează sursa citată.

Edward Iordănescu, fiul selecţionerului emblematic Anghel Iordănescu (73 de ani), care a condus România la patru turnee finale majore şi a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 1994, priveşte spre viitor cu calm. El speră că această generaţie, care este cu siguranţă mai puţin talentată decât cea din “anii ’90”, din care făcea parte Gheorghe Hagi, al cărui fiu Ianis a intrat sâmbătă din postura rezervă, îşi va scrie propria istorie.

  

“Am toată încrederea în capacitatea sa de a face acest lucru.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce se întâmplă cu timpul atunci când ți-l petreci în natură?

Redacția

Premierul Albaniei: Rusia ar fi mulțumită de izbucnirea unui nou conflict în Balcanii de Vest

Redacția

2 miliarde de lei pentru Prima Casă 2014

Redacția
Încarcă...