NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Laptele şi cornul pentru judeţul Iaşi costă 3,7 milioane de euro

Consiliul Judeţean, singura autoritate contractantă pentru produsele lactate şi de panificaţie din programul „Laptele şi cornul”, a susţinut ieri licitaţia pentru desemnarea firmelor care vor furniza aceste produse pentru grădiniţele şi şcolile din judeţul Iaşi.

Costurile totale pentru achiziţie produselor lactate şi de panificaţie se ridică la aproximativ 3,7 milioane de euro. Numărul estimat de beneficiari va fi de 98.649iar cantitatea totală estimată va fi de 17.559.522 porţii.

Am grăbit această licitaţie pentru că şcoala va începe în acest an mai devreme, respectiv pe 10 septembrie. Pentru produsele lactate au depus oferte Asocierea SC Dorna şi Ilvas SA Vaslui, SC Albalact SA şi SC Frieslandcampina Romania SA din Satu Mare iar pentru produsele de panificaţie am primit oferte din partea Asociaţiei SC Unio Prima Serv SRL Neamţ ŞI SC Anil Munteanu SRL Tg. Neamţ, Asociaţia SC Velpitar SA Râmnicu Vâlcea şi SC Agropan Impex Iaşi. Comisiile vor lucra după program în această după-amiază pentru ca evaluarea ofertelor să se facă cât mai rapid”, a declarat Victor Chirilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

sursa: oradeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Şapte arestări în dosarul traficului de droguri din județul Iași

Redacția

Vezi unde si cand se va derula examenul de definitivat la Iasi

Redacția

O tânără şi-a dat foc la un apartament aflat la 300 de metri distanţă faţă de fabrică de textile care a luat foc

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site