NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Laptele şi cornul pentru judeţul Iaşi costă 3,7 milioane de euro

Consiliul Judeţean, singura autoritate contractantă pentru produsele lactate şi de panificaţie din programul „Laptele şi cornul”, a susţinut ieri licitaţia pentru desemnarea firmelor care vor furniza aceste produse pentru grădiniţele şi şcolile din judeţul Iaşi.

Costurile totale pentru achiziţie produselor lactate şi de panificaţie se ridică la aproximativ 3,7 milioane de euro. Numărul estimat de beneficiari va fi de 98.649iar cantitatea totală estimată va fi de 17.559.522 porţii.

Advertisements

Am grăbit această licitaţie pentru că şcoala va începe în acest an mai devreme, respectiv pe 10 septembrie. Pentru produsele lactate au depus oferte Asocierea SC Dorna şi Ilvas SA Vaslui, SC Albalact SA şi SC Frieslandcampina Romania SA din Satu Mare iar pentru produsele de panificaţie am primit oferte din partea Asociaţiei SC Unio Prima Serv SRL Neamţ ŞI SC Anil Munteanu SRL Tg. Neamţ, Asociaţia SC Velpitar SA Râmnicu Vâlcea şi SC Agropan Impex Iaşi. Comisiile vor lucra după program în această după-amiază pentru ca evaluarea ofertelor să se facă cât mai rapid”, a declarat Victor Chirilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

  

sursa: oradeiasi.ro

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un copil de 12 ani s-a electrocutat, după ce a urcat pe vagonul unui tren, în Iaşi. Băiatul are arsuri pe 30% din suprafaţa corpului

Redacția

Mitropolia se pregăteşte pentru slujba de mâine: doar 500 de ieşeni vor putea participa

Redacția

Spitalul Mobil de la Lețcani a fost redeschis! De astăzi reîncep internările pacienților Covid-19

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site