NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lansarea proiectului de reabilitare a Centrului de Plasament din vale are loc marți, 26 noiembrie

Marți, 26 noiembrie are loc la Primăria Municipiului Pașcani la Sala de Seminarii conferința de lansare și promovare a proiectului ”Reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente specifice a Centrului Social (centru de plasament) în municipiu Pașcani.”

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, prin Axa 1 a Regio Program Operațional Regional ”Spijinirea dezvoltării durabile a orașelor poli urbani de creștere”. Proiectul este sub domeniul ”Centre Urbane”, având ca Autoritate de Management – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și ca organism intermediar – Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și are ca obiectiv general îmbunătățirea calității infrastructurii serviciilor sociale din municipiul Pașcani și ridicarea acestor servicii la standarde europene, prin dezvoltarea intervențiilor publice în rezolvarea problemelor comunitare în zona de acțiune urbană, până în 2015, creând șanse egale grupurilor dezavantajate.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Primarul preferă să încalce legea după ce opoziția a anunțat că nu va vota proiectele pro ApaVital: cvorumul a fost scăzut de la 13 consilieri la 10, cât are PSD!

Răzvan Grecu

Anvelopați de promisiuni! Programul de reabilitare a blocurilor, abandonat din nepăsarea șefilor Primăriei Pașcani (DOC)

Marius Parteni

Ștrandul Municipal a adus în această vară încasări la bugetul local de 76. 865 lei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site