NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lansarea proiectului de reabilitare a Centrului de Plasament din vale are loc marți, 26 noiembrie

Marți, 26 noiembrie are loc la Primăria Municipiului Pașcani la Sala de Seminarii conferința de lansare și promovare a proiectului ”Reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente specifice a Centrului Social (centru de plasament) în municipiu Pașcani.”

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, prin Axa 1 a Regio Program Operațional Regional ”Spijinirea dezvoltării durabile a orașelor poli urbani de creștere”. Proiectul este sub domeniul ”Centre Urbane”, având ca Autoritate de Management – Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și ca organism intermediar – Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și are ca obiectiv general îmbunătățirea calității infrastructurii serviciilor sociale din municipiul Pașcani și ridicarea acestor servicii la standarde europene, prin dezvoltarea intervențiilor publice în rezolvarea problemelor comunitare în zona de acțiune urbană, până în 2015, creând șanse egale grupurilor dezavantajate.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Programul complet al Zilelor Municipiului Pașcani, ediția 2019 (DOC)

Redacția

Inițiativă susținută cu probe de către un consilier local legată de materialul antiderapant pe care să-l folosească Primăria. Ce crezi că ar trebuie folosit ca material antiderapant: nisip sau piatră concasată de 4 mm?

Marius Parteni

Filiala locală a USR solicită municipalității urgentarea procedurilor privind achiziționarea serviciului de dezinsecție!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site