RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

La o săptămână de la alegerile locale, continuă scandalul de Sectorul 2. Ce acuzații își aduc Rareș Hopincă și Radu Mihaiu

Rareș Hopincă, candidatul PSD care a câștigat alegerile locale din 2024 pentru Primăria Sectorului 2, a declarat că a obținut un avantaj de 100 de voturi suplimentare la o secție de votare unde USR a solicitat renumărarea voturilor. În replică, contracandidatul său, Radu Mihaiu, a sugerat că există zeci de secții de votare în sector unde există probleme cu procedurile și a descris sistemul actual de vot ca fiind depășit.

Rares Hopincă a câștigat primăria sectorului 2 la o diferență de 300 de voturi - Foto PSD

Rares Hopincă a câștigat primăria sectorului 2 la o diferență de 300 de voturi – Foto PSD

Renumărăm secţia 195. Cea pentru care USR a construit întreg argumentul pestilenţial cu privire la fraudarea alegerilor. Iniţial am avut 133 de voturi. După renumărare, s-a constatat că, de fapt, am 233. Un mizilic de 100 de voturi în plus. Ce-i drept, şi domnul Mihaiu are mai multe. Cu 3 (trei) voturi. După ce au hărţuit oamenii din secţii şi oamenii din birourile electorale, zile întregi, până când unii au fost luaţi cu salvarea, la propriu, se demonstrează că mint şi manipulează, pentru că nu pot accepta înfrângerea. Practic, la fiecare secţie renumărată câştig voturi”, a transmis Rareș Hopincă pe Facebook. 

  

Pe de altă parte,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cine sunt conservatorii şi suveraniştii strânși de AUR la București şi ce mesaje au propagat

Redacția

Zelenski despre acuzele Rusiei în legătură cu Transnistria: Chișinăul știe că noi respectăm suveranitatea și integritatea teritorială a R. Moldova”

Redacția

Beijingul a eliminat 1,4 milioane de postări pe reţelele de socializare, invocând dezinformarea/ China cenzurează frecvent conturi și arestează persoane pentru critici în spațiul online la adresa Partidului Comunist

Redacția
Încarcă...