RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

La o nuntă cu peste 350 de invitați, mireasa avea COVID-19. Poliția a deschis dosar penal

La o nuntă cu peste 350 de invitați, în Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliției, mireasa era infectată cu noul coronavirus. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Surse din anchetă au declarat miercuri, pentru Mediafax, că la o nuntă cu peste 350 de invitați care a avut loc în weekend, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus.

Evenimentul la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea, mire fiind fiul unui fost adjunct al Poliției Bihor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunțat, marți, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

  

Potrivit procurorilor, sâmbătă, între orele 20:30-21:30, un cuplu și-a organizat petrecerea de celebrare a căsătoriei la o sală de evenimente din Oradea.

La petrecere au fost prezenți 356 de invitați, iar procurorii susțin că organizatorul „nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.

digi24

Related posts

Norvegia nu are pe agendă în acest moment donarea de avioane F-16 către Ucraina, afirmă ministrul Apărării de la Oslo

Redacția

Șeful serviciului de informații intern dintr-un land german care este evreu afirmă că dacă Alternativa pentru Germania ajunge la guvernare el va părăsi țara

Redacția

Purtătorul de cuvânt al lui Putin susține că acordul privind exportul cerealelor ucrainene nu are „niciun viitor”

Redacția
Încarcă...