RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

La Centrul de Excelență din Pașcani se pot înscrie elevi din clasele primare pentru disciplina matematică. Duminică va avea loc testarea pentru formarea grupelor

Începând cu anul școlar 2013-2014, Centrul de excelență județean Iași își deschide porțile pentru elevii claselor a III-a și a IV-a, la Matematică. Filiala Centrului de Excelență din Pașcani va primi două grupe de elevi , clasa a III-a și respectiv a IV-a.

 

 Duminică, 27 octombrie, începând cu ora 10.00, la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” va avea loc testarea pentru formarea grupelor. În funcție de rezultatele obținute, elevii pot frecventa în continuare cursurile Centrului de Excelență, care vor avea loc sâmbăta. Programul ședințelor de lucru va fi afișat în fiecare săptămână, în timp util, la fiecare școală și la sediul CEX din strada Dragoș-Voda.

  

Înscrierile pentru disciplina matematică la clasele a III-a și a IV-a se mai pot face până vineri, 25 octombrie la ora 14.00, la secretariatul Colegiului Sadoveanu. Subiectele testarii vor fi transmise de la ISJ Iași.

Coordonarea disciplinei matematică și în mod special a pregătiri elevilor din învățământul primar va fi realizată de prof. Crăciun Dorin și de profesor învățământ primar,Grosu Florin. Consilierea psihopedagogică, va fi asigurată de prof. psihopedagog dr. Genoveva Farcaș, inspector de specialitate.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Patru profesori de la Colegiul „Sadoveanu” au participat la un curs de formare, în Franța

Redacția

Elevii Colegiului Unirea implicaţi în proiectul “Unitatea Naţională – Un vis împlinit”

Ema Roman

Încă o tură de licitații pentru lapte și corn – valoarea estimată este de 68 de milioane de lei

Redacția
Încarcă...