RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kanye West sugerează că va candida la președinție în 2024

Rapperul american Kanye West, implicat într-o serie de controverse, a sugerat că va candida la alegerile prezidențiale din 2024 și a afirmat că i-a propus lui Donald Trump să-i fie contracandidat, potrivit AFP.

Kanye WestFoto: RICHARD ELLIS / UPI / Profimedia

Artistul, care își spune Ye, a postat joi seară pe contul său de Twitter o serie de videoclipuri, însoțite de logo-ul “Ye 24”.

  

Într-una dintre ele, rapperul în vârstă de 45 de ani vorbește despre o conversație pe care a avut-o cu fostul președinte Donald Trump, care și-a anunțat el însuși candidatura la alegerile din 2024 din SUA.

„I-am cerut să fie vicepreședintele meu”, spune Ye, asigurând că Donald Trump „a început să țipe la el”. Acest nonconformist al muzicii și al modei lansase deja o candidatură improbabilă pentru alegerile americane din 2020, obținând doar 70.000 de voturi.

Cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite a confirmat vineri că a luat masa cu starul rap în reședința sa din Florida, dar a dat asigurări că masa a fost „rapidă” și „fără evenimente”.

Aflat în centrul unei serii de controverse, Ye a f

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

ANM a emis cod galben de ninsori si viscol in sudul, estul si nordul tarii, astazi si maine

Redacția

PSD: Clotilde Armand propune tăierea burselor sociale ale elevilor din Sectorul 1 / Primăria Sectorului 1: Bursa socială pentru care Guvernul asigură 200 de lei va fi completată până la suma de 480 de lei

Redacția

SURSE PNL a decis să o susţină pe Iulia Scântei pentru funcţia de judecător la CCR

Redacția
Încarcă...